Voor sommigen is het huis schoonmaken als therapie, voor anderen is het huis schoonmaken vreselijk. Of je nu wel of niet geniet van het schoonmaken van je huis, hier zijn enkele trucs om je te helpen je huis efficiënt schoon te maken.

Microvezel Couch- microvezel banken zijn berucht voor het verzamelen van vet en andere soorten vlekken. Pak een spray fles een witte haren borstel, en een witte spons. Vul vervolgens de spuitfles met alcohol en ga aan de slag! Wrijfalcohol verdampt veel sneller dan water, dus het zal geen watervlek achterlaten als je aan het schrobben bent! Na het schrobben neem je de haren borstel en borstel je de bank in cirkelvormige bewegingen, dit zal de pluisjes terug brengen in de bank, en viola, je bank is als nieuw!

Reinigen oven/keuken glas- Keuken glas is het ergste, het lijkt wel of hoe hard je ook schrobt het er niet lichter op wordt. Nou, de Mr.Clean magische gummetjes zijn echt van pas gekomen. Persoonlijk ben ik altijd erg huiverig geweest voor de dingen die op TV worden geadverteerd. Maar de magische gummen zijn gewoon dat, magie. Ik weet niet zeker wat er in die dingen zit, maar ze doen de truc en ze doen het goed. Je hebt gewoon een vochtige en een droge magische gum nodig. Maak kleine beetjes schoon met ronddraaiende bewegingen en je glas is in een mum van tijd schoon.

Hard water vlekken- het schoonmaken van water vlekken is onnodig moeilijk. Er is een nieuwe manier gevonden om die hard water vlekken schoon te maken en daar is alleen een citroen voor nodig! Snij gewoon een citroen doormidden en schrob de kranen of het staal en laat het een kwartiertje zitten. Daarna wast u de citroen af met warm water.

Vuilnisverwijdering

Badkamer – Badkamers zijn eigenlijk het ergst als het op schoonmaken aankomt. Maar met afwasmiddel, zuiveringszout en peroxide ziet de badkamer er weer als nieuw uit! Meng de ingrediënten samen en schrob de badkuip of andere plekken die nodig zijn en je bent klaar om te gaan!

Vloerbedekking uitwringen- Raar, toch? Nou, als je een harig huisdier thuis hebt is het misschien niet zo vreemd als het klinkt, stofzuigen kan alleen zo ver en zo diep gaan. Door het tapijt te zuigen komt u diep in het tapijt en zullen de haren van de huisdieren eruit gaan.

Vuilnisbak- Iedereen weet dat een schijfje citroen of sinaasappel in de vuilnisbak helpt om het schoner en frisser te laten ruiken. Snijd de citroen of sinaasappel in stukjes en vries het in met azijn. Gooi het in de vuilnisbak en je bent klaar!

Matras- Matrassen zijn waarschijnlijk het belangrijkste ding om schoon te maken, ik bedoel, je slaapt er elke nacht op. Alles wat je nodig hebt is zuiveringszout, essentiële olie, en een stofzuiger. Voordat je begint, draai het bed om, wat slim is om elke zes maanden te doen om de levensduur van de matras te verlengen en doorzakken te voorkomen. Terwijl u met uw matras bezig bent, kunt u ook uw beddengoed in de was doen.

Met deze kleine tips en trucs hopen we dat u uw huis sneller en efficiënter kunt schoonmaken.